Avís legal i condicions d’ús.

1.- Identificació

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ITAILORED APP&WEB SL (des d’ara ITAILORED) informa que és titular del lloc web www.ipmanagre.cat. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, s’informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és ITAILORED App&Web SL, amb NIF B66387739 i domicili social al C / Còs, 52 Baixos, 08650 – Sallent (Barcelona), inscrita al registre mercantil de Barcelona, el 21 d’octubre de 2014 Tom 44.508 Fol 96, seccio, Fulla 458174. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: [email protected]

 

2.- Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web de ITAILORED confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de ITAILORED, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
El lloc web de ITAILORED proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de la pàgina web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

 • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per ITAILORED per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
 • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per ITAILORED contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o de el mateix funcionament del lloc web.

 

3.- Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat
ITAILORED no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.
ITAILORED declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, ITAILORED no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

 

4.- Modificacions
ITAILORED es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts de la pàgina web, com en les condicions d’ús de la mateixa, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

 

5.- Serveis de contractació per Internet
Certs continguts de la website de ITAILORED contenen la possibilitat de contractació per Internet. L’ús dels mateixos requerirà la lectura i acceptació obligatòria de les condicions generals de contractació establertes a l’efecte per ITAILORED.

 

6.- Bloc
El Bloc de ITAILORED D proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de el Blog. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

 • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per ITAILORED per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel Bloc.
 • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per ITAILORED contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o de el mateix funcionament de l’Blog.
 • Els comentaris publicats al bloc, respectant sempre les bones pràctiques, no contenint en cap cas missatges amenaçadors, violents, insultants o que puguin vulnerar en algun cas la moral o els bons costums.
 • La publicació d’imatges de terceres persones es realitzarà sempre comptant amb el seu consentiment i el seu contingut serà adequat, en relació a la temàtica de l’Blog.
 • Els continguts compartits, fins i tot amb terceres persones alienes a el Blog, es realitzarà sempre sota la responsabilitat de l’usuari.

 

7.- Política protecció de dades

La present Política de Protecció de dades regula el tractament de dades personals facilitades per l’Usuari a través de la pàgina web.

L’Usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. En el cas que les dades aportades pertanyessin a un tercer, l’Usuari garanteix que ha informat a aquest tercer dels aspectes continguts en aquest document i obtingut la seva autorització per facilitar les seves dades a ITAILORED per als fins assenyalats.

 1. Identificació del responsable del tractament
  Identitat: I-Tailored App&Web, SL està formada per les següents entitats:
  Adreça C / Còs, 52, baixos, 08650 – Barcelona (Barcelona).
  NIF: B66387739
  Les dades de contacte són:
  Tel. + 34 93 837 13 79
  Correu electrònic: [email protected]
  Web: https://itailoredgrup.cat/
 2. Finalitats dels tractaments
  2.1. Gestionar i tramitar la contractació de programari.
  a) Termini de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals
  b) Base jurídica: la correcta execució d’un contracte.
  2.2. Gestionar el registre de l’interessat en el nostre servei.
  a) Termini de conservació: Conservarem les dades mentre l’usuari mantingui un compte obert.
  b) Base jurídica: consentiment de la persona interessada.
  2.3. Gestionar la subscripció de l’interessat al nostre newsletter i enviament d’informació comercial.
  a) Termini de conservació: Conservarem les dades mentre existeixi es mantingui el consentiment de la persona interessada.
  b) Base jurídica: consentiment de la persona interessada.
  L’informem que pot retirar el consentiment donat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament realitzat amb anterioritat pel Responsable, mitjançant el correu electrònic [email protected].
  2.4. Respondre a les qüestions que l’interessat faci arribar al responsable a través dels formularis de contacte.
  a) Termini de conservació: Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui el consentiment de l’interessat, excepte obligació legal de conservació.
  b) Base jurídica: consentiment de la persona interessada.
  3.Obligación de facilitar les dades
  Caldrà que l’interessat faciliti tota la informació marcada com a obligatòria en els esmentats formularis de recollida de dades perquè puguem atendre, en cada cas, la sol•licitud de l’interessat.
  4.Destinatarios de les seves dades
  Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en I-tailored App&Web SL estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol•licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris.
  5.Derechos
  Les persones que ens faciliten les seves dades gaudeixen dels següents drets en relació als mateixos:
  – Dret d’accés
  – Dret de rectificació o supressió
  – Dret a la limitació del tractament
  – Dret a la portabilitat
  – Dret d’oposició
  – Dret a revocar el consentiment
  Si vol obtenir més informació sobre els seus drets, us suggerim que visiteu la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
  L’exercici d’aquests drets pot realitzar enviant un correu electrònic a [email protected] Indicant clarament quin dret voleu exercir i aportant una còpia del seu document d’identitat per acreditar la seva identificació. També poden dirigir-se a través del correu postal a el domicili social del responsable que figura en el punt 1 de la present Política de Privacitat.
  Addicionalment, l’informem sobre la possibilitat de presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control competent, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, especialment, en el cas que no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets. Pot posar-se en contacte amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades a través dels seus telèfons 901.100.099 i 912.663.517 o visitant-a la seva adreça C / Jorge Juan, 6. 28001 – Madrid.
  6.Procedencia de les dades
  La totalitat de les dades recollides procedeixen de l’interessat.

Informació sobre el tractament de dades per a enviament de comunicacions
Les dades empleats, o facilitats, en les comunicacions informatives i / o promocionals són tractats per ITAILORED per a finalitats consistents en l’enviament electrònic d’informació i comunicacions sobre serveis, activitats, publicacions i esdeveniments i professionals de ITAILORED o del seguiment i optimització de les campanyes de màrqueting realitzades mitjançant tecnologies a l’efecte; i l’elaboració de perfils amb finalitats comercials.
El consentiment per a l’enviament d’aquestes comunicacions podrà ser revocat en tot moment en cadascuna de les comunicacions rebudes mitjançant el mecanisme habilitat a l’efecte.
El criteri de conservació de les dades tindrà base a la manifestació contrària a el tractament per part seva. En tot cas, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, portabilitat i oposició, dirigint la seva petició a l’adreça postal o bé a través de correu electrònic, indicats més amunt.
Igualment, l’interessat disposarà d’el dret a revocar el consentiment prestat en qualsevol moment i podrà dirigir-se a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

8.- De les cookies
Una galeta és un petit arxiu que s’envia a el dispositiu de l’usuari (generalment el navegador web) amb la finalitat d’estendre l’experiència de l’usuari amb el programa de manera que d’altra manera no seria possible.
En el cas de ITAILORED, les galetes s’utilitzen per fer el seguiment de la sessió d’usuari i / o de l’idioma preferit pel mateix.
Si no vols rebre cookies, pots canviar la configuració del teu navegador perquè no les accepti, però, ITAILORED no funcionarà correctament si les galetes estan desactivades. Si fas servir ITAILORED sense canviar la configuració del teu navegador, deduirem que vols rebre cookies de la pàgina web de ITAILORED.
L’empresa Google Analytics, que es dedica a l’anàlisi de dades i els serveis utilitza ITAILORED per extreure estadística d’ús de l’eina, també poden emmagatzemar galetes al navegador de l’usuari. Si us plau, consulteu la política de privadesa de Google Analytics per assegurar-te que també acceptes la manera en què ells fan servir les galetes.

 

9.- Certificat SSL (Secure Socket LAYER)
El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entre ITAILORED i l’usuari.
ITAILORED disposa d’un certificat de seguretat que s’utilitza per CERTIFICAT SSL per a realitzar connexions segures.
En aquest procés s’estableixen diversos paràmetres per realitzar la connexió de forma segura i s’estableix usant claus preestablertes, codificant i descodificant totes les dades enviades fins que la connexió sigui tancada.

 

10.- Propietat intel•lectual
Tots els continguts de l’eina són propietat intel•lectual de l’equip tècnic excepte especificació en contrari. A títol informatiu s’inclouen entre els continguts els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari associat a el servei i els elements de la interfície d’usuari continguts en l’eina i altres continguts audiovisuals o sonors, així com el seu disseny gràfic i codis font.
Igualment, totes les marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en l’eina estan protegits per llei.
L’usuari haurà de respectar en tot moment els drets de propietat intel•lectual i industrial sobre l’eina es compromet a no copiar, adaptar, reproduir, distribuir, aplicar enginyeria inversa, descompilar o dissimular qualsevol faceta de l’eina obligant-se, així mateix, a no utilitzar robots, spiders, altres aparells automatitzats o processos manuals per tal de controlar o copiar qualsevol contingut de l’eina.
La utilització no autoritzada de la informació continguda en la present eina, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel•lectual i industrial poden donar lloc a l’exercici de les accions que legalment corresponguin i, si escau, a les responsabilitats que d’aquest exercici es derivin.

11.- Responsabilitat
En qualsevol cas, l’usuari respondrà dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que l’equip tècnic pugui patir com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions a què queda sotmès per aquestes condicions o, si s’escau, per les condicions particulars que siguin d’ aplicació.

 

12.- Legislació i jurisdicció aplicable
El present Avís Legal resta subjecte a l’ordenament espanyol. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar-se de l’accés i / o ús de la present eina, l’usuari i l’equip tècnic acorden sotmetre expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona, amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els poguera correspondre.
«Resolució de litigis en línia d’acord amb l’Art. 14.1 de l’Reglament (UE) 524/2013: La comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia, la qual es troba disponible en el següent enllaç: https: //ec.europa .eu / consumers / »

13.- Signatura Electrònica
Dins de les mesures estructurals de el Pla d’eradicació de la morositat en el sector públic, la Llei 25/2013, de 27 de desembre, dotada de caràcter bàsic i, per tant, aplicable a totes les administracions públiques, té per objectiu impulsar l’ús de la factura electrònica i crear el registre comptable de factures.
Aquesta mesura permetrà una major protecció del proveïdor, reduint la morositat de el sector públic, i un millor control comptable de les factures pendents de pagament, el que contribuirà a millorar el control de la despesa pública i reforçar la transparència.
Les factures electròniques que es remetin a les administracions públiques han de tenir un format estructurat i estar signades amb signatura electrònica avançada basada en un certificat reconegut, d’acord amb el que disposa l’article 10.1 a) de el Reial Decret 1619/2012, de 30 de novembre , pel qual s’aprova el Reglament pel qual es regulen les obligacions de facturació i en l’article 2 de la Directiva 1999/93 / CE de Parlament Europeu i de Consell, de 13 de desembre de 1999, per la qual s’estableix un marc comunitari per a la signatura electrònica basada, bé en un certificat reconegut i creada mitjançant un dispositiu segur de creació de signatures segons el que disposen els apartats 6 i 10 de l’article 2 de la Directiva, o bé, en un certificat reconegut, d’acord amb el que s’estableix a l’apartat 10 de l’article 2 de l’esmentada Directiva.

Contacto

C/ Cós 52 Baixos,
08650 Sallent (BCN)

T 93 837 13 79

[email protected]

Menú