FORMULARI DE DESISTIMENT

De conformitat amb la normativa aplicable i vigent en matèria de protecció de dades, l’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran a sistema de tractament titularitat de I-Tailoreda App&Web SL amb la finalitat d’atendre el seu dret de desistiment, en virtut del que estableix la Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre.

Les seves dades es conservaran el termini estrictament necessari per complir amb les finalitats anteriorment previstes, llevat obligació legal de conservació.
L’informem que la base legal de l’IPManager de les seves dades és la correcta execució del contracte entre les parts.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició a el tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de els mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça c/ Cós 52, Baixos 08650 Sallent (Barcelona) o al correu electrònic [email protected]. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L’enviament d’aquest formulari implica la formalització del seu dret de desistiment i en conseqüència, l’extinció de l’obligació de l’execució del contracte celebrat entre les parts. Un cop tramitada la sol·licitud, I-Tailored App&Web SL li remetrà justificant de recepció per mitjà de canal de comunicació que vostè hagi indicat en l’esmentat formulari. Li recordem, que l’haurà de conservar com a prova de l’exercici del seu dret de desistiment.  He llegit i accepto la Política de Privacitat i accepto les Condicions generals de contractació

  Envia’ns la teva sol·licitud i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  Contacta'ns

  C/ Cós 52 Baixos,
  08650 Sallent (BCN)

  T 93 837 13 79

  [email protected]